Προσπάθησαν αλλά..... οι ΕΛΠΙΔΕΣ
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012
altΠροσπάθησαν οι ΕΛΠΙΔΕΣ αλλά τα προσωπικά λάθη στην άμυνα και η ατυχία ήταν καθοριστικός παράγοντας για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ στον αγώνα με τον Ηρακλή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε οτι οι μικροί του Φάνη Αγγέλου έπαιξαν σαν τη γάτα με το ποντίκι τους φιλοξενούμενους, αλλά αυτός που χαμογέλασε στο τέλος ήταν οι παίκτες του Ηρακλή.

Μόλις στο 6΄ του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Πολυβίου, όταν σε λάθος διώξιμο του Γκρούμιτς ο σκόρερ του Ηρακλή έγραψε το 0-1. Και σαν να μη έφτανε αυτό ο Ηρακλής κατάφερε να σκοράρει και 2ο τέρμα στο 24΄ με τον Ρούμπα. Οι ΕΛΠΙΔΕΣ όμως με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν με τον Μαργώνη να μειώσουν σε 2-1. Το γκολ όμως του Λουμπαρδέα στο 40΄ έκανε το σκορ 1-3 και ήταν πολύ δύσκολη η ανατροπή του παιχνιδιού στο 2ο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι ΕΛΠΙΔΕΣ μπήκαν πολύ δυνατά και με την είσοδο του Λούπουλ στον αγωνιστικό χώρο έκλεισαν τον Ηρακλή στο μισό γήπεδο και στο 53΄ ο Μπαρμπαγιάννης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε προς στιγμή ελπίδα στους γηπεδούχους οτι μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι, όμως μπροστά στο τέρμα του τερματοφύλακα του Ηρακλή οι επιθετικοί των ΕΛΠΙΔΩΝ δεν ήταν αρκετά ψύχραιμοι με αποτέλεσμα να χαθούν σίγουρα γκολ. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Ηρακλήε σε μιάαντεπίθεση έκανε το σκορ 2-4 με μετά από ασυνενοησία του Κατσούρη με τον Γκρούμιτς. Πάντως το αποτέλεσμα αδικεί τις ΕΛΠΙΔΕΣ που με λίγο προσοχή στην άμυνα θα μπορούσαν να πάρουν το παιχνίδι, μιας και ήταν πολύ καλύτεροι του Ηρακλή.

ΕΛΠΙΔΕΣ Αμφισσαϊκού Γκρούμιτς, Μανιτάρης, Γάτος, Κατσούρης, Σκούτας, Γ. Τερλίγκας(49΄Π. Τερλίγκας), Τσιπούρας, Μπαρμπαγιάννης, Σίμος, Μαγκλάρας(49΄Λουπούλ), Μαργώνης.

Ηρακλής Μπακανός,Τσιγάρας, Φούντας, Κατσίγιαννης, Γιαννόπουλος, Βλαχογιάννης, Ιωαννίτης, Πολυβίου, Λομπαρδέας, Ρούμπας, Σάσσαρης.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση