Πρόκριση στην επόμενη φάση
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010
Στην επόμενη φάση του κυπέλλου πέρασε ο ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ νικώντας με 4-2 τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΙΡΡΑΣ το απόγευμα στον ενωσιακό γήπεδο.
Το σκόρ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό για τον ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟ ο ΠΕΤΩΝΗΣ μετά απο ωραία προσπάθεια. Στο πρώτο 20λεπτο ο ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ είχε την υπεροχή αλλά εν καταφερε να σκοράρει άλλη φορά.  Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ χωρίς να κάνει σπουδαίες ευκαιρίες ευτύχησε να προηγηθεί στο 39' με τον ΚΟΥΚΙΟ και στο 46' με τον ΧΕΙΡΟΠΟΥΛΟ.
Στο Β' ημίχρονο ο ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο αλλά με προσωπικές ενέργειες ορισμένων παικτών του.Στο τέλος όμως του παιχνιδιού μίλησε η μαχητηκότητα του ΠΑΠΠΟΥ που με 3 γκόλ οχι μόνο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΥ αλλά σφράγισε την πρόκριση με πανηγυρικό τρόπο.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ: ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΕΞΙΚΗΣ(52' ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ) ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ , ΜΑΥΡΑΕΙΔΗΣ, ΜΠΡΟΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΠΕΤΩΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΠΟΣ, ΑΛΕΚΙΔΗΣ(69'ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ), ΛΥΤΡΑΣ(77'ΔΡΙΒΑΣ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ:  ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΤΣΙΜΙΝΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΝΟΥΣΗΣ, ΜΑΡΓΩΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΣΟΣ, ΧΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΚΙΟΣ, ΜΑΝΙΟΣ
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση