Θετικό ξεκίνημα..... 0-0 με τον Ησαϊα στη Δεσφίνα.
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
altΆκρως θετικό ήταν το ξεκίνημα του Αμφισσαϊκού με λευκή ισοπαλία 0-0 με τον Ησαϊα στη Δεσφίνα σήμερα το απόγευμα. Αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογία σε μια δύσκολη έδρα με ισχυρό αντίπαλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με Διαγόρα ΑΣΤΕ και Φωκικό.
Ο Αμφισσαϊκός μπήκε καλά στο παιχνίδι και κλείνοντας καλά τα ατού της αντίπαλης ομάδας κυριάρχησε στο 1ο ημίχρονο με καλή κυκλοφορία μπάλας, αλλά του έλειψε για μια ακόμα φορά η τελική προσπάθεια.
Αντίθετα στο 2ο ημίχρονο και ιδιαίτερα μετά το 65΄ εκμεταλλευόμενος και τη κούραση των ποδοσφαιριστών του Ησαϊα βγήκε μπροστά και 2 φορές με το Collacu απείλησε με αξιώσεις την εστία του Ησαϊα. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν ήταν ιδιαίτερα καλό ποιοτικά και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με τον Αμφισσαϊκό να είναι ο κερδισμένος αφού έφυγε από τη Δεσφίνα με το βαθμό της ισοπαλίας.
Άριστη η διαιτησία των Κουφογιάννη-Καραϊνδρου-Μπακαλιού.
Ο Αμφισσαϊκός ευχαριστεί τη Διοίκηση του Ησαϊα για την άψογη φιλοξενία και δεσμεύεται να ανταποδώσει στο 2ο γύρο.

Ησαϊας Δεσφίνας(Βακλαϊδής) Γκώνιας, Παρασκευάς, Παπαδημητρίου, Κούκος, Παπαγεωργίου, Βαλαούρας,Μαναίος, Διώτης, Πάνος, Βαρκούτας, Λεοντίου.

ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ(Αγγέλου) Κρίστο, Τσιπούρας, Ζιώγας, Μανέτας(78΄Σταματέλος), Παππάς, Collacy, Σεγδίτσας(85΄Μαργώνης), Ξεπλάτης, Φουσέκης(70΄Πολίτης), Γκιοργκάτζε, Πάππος. 

alt

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ
alt
alt
alt
alt
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση