Αμφισσαϊκος - Κυπάρισσος 2-5
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017
altΣτο πρώτο φιλικό παιχνίδι για τη νέα χρονιά ο Αμφισσαϊκός ηττήθηκε από τον Κυπάρισσο με σκορ 2-5, σε ένα πλούσιο ποδοσφαιρικά παιχνίδι με πολλά γκολ και φάσεις και από τις δύο ομάδες. Αποτέλεσμα που ήταν αποτέλεσμα της διαφοράς των ημερών προετοιμασίας των δύο ομάδων και της σαφώς καλύτερης ποιότητας του πρωταθλήματος της Βοιωτίας.
Για τον Αμφισσαϊκό ο Φάνης Αγγέλου δοκίμασε διάφορα σχήματα και τουλάχιστον έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το επίπεδο που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Αμφισσαϊκού.
Για την ιστορία να πούμε ότι στο 1ο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-2 και για τον Αμφισσαϊκό σκόραραν οι Μαργώνης και Δρίβας.
ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ(Φάνης Αγγέλου) Κακανάς, Κεφαλάς, Φαρίτσι, Μανέτας, Καστανόπουλος, Τσολάκος, Τσιπούρας, Τσάφος, Σεγδίτσας, Πολίτης, Ρέββας. Έπαιξαν ακόμη οι: Αλμπούρας, Σταματέλος, Ξεπλάτης, Αγγέλου, Μπίτσα, Φουσέκης, Μαργώνης, Πάππος, Τερλίγκας, Δρόσος.
Κυπάρισσος Αντίκυρας:(Γιάννης Μαρτιναίος) Δερβέναγας, Αργύρης,Αρτούρ, Νικολάου, Δερβέναγας,Μπάρδας, Βιέννας, Νικολάου, Γάτσος, Λούλος, Λαζάρου.
alt
Η ομάδα τού Αμφισσαϊκού στο παιχνίδι με το Κυπάρισσο.

alt
Ο Κυπάρισσος Αντίκυρας.

alt
Θέμελης Γερακιός και Θωμάς Αναγνωστόπουλος μέχρι πέρσι συνεργάστηκαν στον Ησαΐα, φέτος αντίπαλοι σε φιλικό παιχνίδι και ίσως στο μέλλον ξανασυνεργαστούν ξανά. Το μόνο βέβαιο η φιλία που θα παραμείνει καθώς και η αλληλοεκτίμηση.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση