Δευτέρα 28 Αυγούστου η "Πρώτη" του ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΥ
Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017
altΓια τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 είναι προγραμματισμένη η έναρξη της φετινής προετοιμασίας για τον Αμφισσαίκό. Ώρα και γήπεδο δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα, μιας και φέτος υπάρχει έντονο πρόβλημα με το γηπεδικό στο Δήμο Δελφών και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, που θα γίνονται οι προπονήσεις του Αμφισσαϊκού κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Κατα τα άλλα προχωρά κανονικά ο σχεδιασμός των μεταγραφικών κινήσεων στην ομάδα και μετά την απόκτηση του Λάμπρου Χρήστου η Διοίκηση του σωματείου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας που η ανακοίνωση του θα προκαλέσει αίσθηση. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες απομένουν και ίσως την ερχόμενη Δευτέρα ανακοινωθεί και επίσημα από τον Αμφισσαϊκό.
Το ευχάριστο για την ομάδα είναι ότι όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρσι θα συνεχίσουν και με τις προσθήκες που θα γίνουν ο Αμφισσαϊκός θα έχει ένα ρόστερ τουλάχιστον 26-28 ποδοσφαιριστών.
Τέλος η Διοίκηση του σωματείου ήρθε σε συνεννόηση με τους χορηγούς που ήθελαν να διαφημιστούν μέσω της ομάδας και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος τόσο η αντρική ομάδα όσο και τα παιδιά των ακαδημιών του Αμφισσαϊκού θα εμφανιστούν με καινούργιο υλικό.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση