Με Φάνη Αγγέλου και φέτος ο Αμφισσαϊκός.
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017
altΜε το Φάνη Αγγέλου θα πορευθεί και φέτος ο Αμφισσαϊκός στο νέο πρωτάθλημα της περιόδου 2017-2018. Αυτό έκριναν σωστό οι υπεύθυνοι του σωματείου προκειμένου να συνεχιστεί η δουλειά που άρχισε πέρσι με την ανανέωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και με την είσοδο νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες του Αμφισσαϊκού.
altΦέτος, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, μιας και όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει αρκετά παιχνίδια από αντρικό πρωτάθλημα και στόχος της ομάδας είναι  σαφώς καλύτερη πορεία και επιστροφή στα υψηλά στάνταρ των προηγούμενων ετών.
Επίσης στον Αμφισσαϊκό επιστρέφει μετά το σύντομο πέρασμα του πέρσι από τον Ησαϊα Δεσφίνας και ο Θωμάς Αναγνωστόπουλος αναλαμβάνοντας πόστο τεχνικού συμβούλου, έτσι ώστε να συμπληρωθεί πλήρως το τεχνικό τιμ του Αμφισσαίκού.
alt
Το καλό για την ομάδα είναι ότι  το περσινό ρόστερ θα είναι κατά μεγάλο ποσοστό ίδιο, πλην κάποιων λίγων εθελοντικών αποχωρήσεων, με τη προσθήκη 3 - 4 ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία του Αμφισσαϊκού και 2-3 μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών με τους οποίους ο Αμφισσαϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση