Προπόνηση με σεμινάριο διατροφής και ψυχολογίας για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Αμφισσαϊκού
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017
altΣτη προπόνηση της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2017 οι μικροί αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αμφισσαϊκού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα διατροφής και ψυχολογίας μιας και τους επισκέφθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ οι επιστήμονες Έλενα Περλεπέ(Διατροφολόγος) και Αναστασία Φρόντζου(Ψυχολόγος).
Μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια οι δύο επιστήμονες προσπάθησαν να περάσουν στα παιδιά τις έννοιες της σωστής διατροφής και της ψυχολογίας στο ποδόσφαιρο, με τα παιδιά να ανταποκρίνονται με το καλύτερο τρόπο στα παιχνίδια αυτά.
Στο τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλου του προπονητικού τιμ του Αμφισσαϊκού με τις δύο επιστήμονες και τους συνεργάτες τους, με ερωτήσεις και απορίες πάνω σε θέματα διατροφής, ψυχολογίας και συμπεριφοράς, για τη καλύτερη λειτουργία της ακαδημίας μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
alt

alt
Η Έλενα Περλεπέ πτυχιούχος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα διατροφής της Ajax Hellas και η Αναστασία Φρόντζου-Χρηστίδη Σύμβουλος σχέσεων παιδιού και οικογένειας και επιστημονική συνεργάτης της μονάδας εφηβικής υγείας της (Β Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων και Αγλαϊας Κυριακού) μιλάνε στα παιδιά.

alt

alt

alt

alt

alt
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση