Καταιγιστικός ο Αμφισσαϊκός στο 2ο ημ. 5-0 το Δωρικό.
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017
altΣυνέχεια στις νίκες και στις καλές εμγανίσεις για τον Αμφισσαϊκό, αφού επικράτησε άνετα με το ευρύ 5-0 επί του Δωρικού Μαλαμάτων το Σάββατο το απόγευμα στην Άμφισσα. Νίκη που τον ανεβάζει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια μιας και ακολουθούν παιχνίδια επί αντιπάλων με τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα.
Από το 1ο ημίχρονο ο Αμφισσαϊκός έδειξε τις προθέσεις του αφού είχε τη κατοχή μπάλας και έκλεισε στο μισό γήπεδο το Δωρικό. Μοναδικό μελανό σημείο η επιπολαιότητα μπροστά στο αντίπαλο τέρμα με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει μέχρι το 45΄ σε 0-0.
Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πολύ πιο αποφασισμένοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο να καθαρίσουν το παιχνίδι και στο  56΄ ο ελπιδοφόρος μέσος του Αμφισσαϊκού Λεωνίδας Σεγδίτσας με πλασέ έκανε το 1-0. Ο ανέβασμένος στα τελευταία παιχνίδια Διονύσης Στύλος διπλασίασε τα τέρματα του Αμφισσαϊκού στο 65΄εδραιώνοντας τη νίκη, με το Άρη Κόκκινο στο 75΄ να κάνει το 3-0 κάνοντας την επανεμφάνιση του μετά από πολύ καιρό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τρια λεπτά αργότερα ο Γιώργος Σταλπουτζής σημείωσε το 4-0 για να κλείσει το δείκτη του σκορ στο 84΄ και πάλι ο Κόκκινος.

ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ(Φάνης Αγγέλου) Αλμπούρας, Δρίβας, Τσολάκου, Παπαγεωργίου, Παππάς, Κορώνης, Σταλπουτζής, Τσιπούρας, Στύλος, Χολέβας, Σεγδίτσας.
Δωρικός Μαλαμάτων: Ζυγουρίτσας, Καρέλης, Αλετράς, Οικονόμου, Αποστολάτος, Βλαχογιάννης, Ψαροκωστόπουλος, Βλαχογιάννης, Βεκάϊ, Ραυτόπουλος, Μπρετζι

alt
Ο Αμφισσαϊκος όπως κατέβηκε με το Δωρικό, φορώντας τη νέα του φανέλα προσφορά του CAFE CACTUS.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ
alt
alt

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση