Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Αμφισσαϊκό.
Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017
altΣε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Αμφισσαϊκός τη προηγούμενη εβδομάδα, αφού αυτό ήταν και επιθυμία του προπονητή Φάνη Αγγέλου προκειμένου η ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά και βαθμολογικά στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Αμφισσαϊκός δε μένει εδώ αλλά κοιτά και για ένα ακόμη ποδοσφαιριστή στη θέση της επίθεσης για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί μετά την αποχώρηση αρκετών επιθετικών σε σχέση με πέρσι.
Συγκεκριμένα απέκτησε το 18χρονο μεσοαμυντικό Φώτη Κορώνη που αγωνιζόταν στον Α.Σ. Πλαστηρα, τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Σταλμπουτζή που αγωνιζόταν στον Α.Σ. Δραπετσώνας και τον 24χρονο αμυντικό Δρίβα Δρόσο από το Φωκικό. Παράλληλα εντάχθηκαν και επίσημα στο δυναμικό της ομάδας και οι γεννηθέντες ποδοσφαιριστές του 2002 και ορισμένοι από αυτούς είναι έτοιμοι να αγωνισθούν με τη πρώτη ευκαιρία. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν 2-3 ποδοσφαιριστές του Αμφισσαϊκού οι οποίοι για διάφορους λόγους δε μπορούν να προσφέρουν και αναμένεται να δοθούν με μεταγραφή ή και δανεικοί σε άλλα σωματεία.
Εν τω μεταξύ πρόβλημα για τον Αμφισσαϊκό αποτελεί και ο σοβαρός τραυματισμός του έμπειρου Χρήστου Ξεπλάτη ο οποίος στο φιλικό με το Φωκικό τραυματίστηκε (κάταγμα κλείδας) και θα απουσιάσει τουλάχιστον 2 μήνες.

alt
Ο μεσοαμυντικός του Αμφισσαϊκού Φώτης Κορώνης

alt
Ο Γιώργος Σταλμπουτζής επέστρεψε στα πάτρια εδάφη με τη φανέλα του Αμφισσαϊκού.

alt
Ο ακραίος αμυντικός Δρόσος Δρίβας από το Φωκικό στον Αμφισσαϊκό

alt
Απώλεια για τον Αμφισσαϊκό ο σοβαρός τραυματισνός του Χρήστου Ξεπλάτη.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ:
alt
alt

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση