10 Χρόνια ... ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006-2016
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016
altΣε μια πολύ ζεστή εκδήλωση, παρά το δριμύ ψύχος που επικρατούσε ο Αμφισσαϊκός πραγματοποίησε την εκδήλωσή του για τα 10 χρόνια από την ίδρυση του τη Τετάρτη το απόγευμα στο Δημ. Στάδιο της Άμφισσας, παρουσία λίγων φιλάθλων. Αυτοί που παρεβρέθησαν όμως απόλαυσαν μια ωραία εκδήλωση αφού οι πιτσιρικάδες των ακαδημιών του Αμφισσαϊκού και της Ακαδημίας 94΄ έδωσαν ρεσιτάλ όμορφου ποδοσφαίρου παίζοντας στο φυσικό χόρτο του Σταδίου. Στη συνέχεια ο Αμφισσαϊκός τίμησε όπως έπρεπε ποδοσφαιριστές, διαιτητές και ανθρώπους οι οποίοι του στάθηκαν στα 10 αυτά χρόνια καθώς και τις συντοπίτισσες ομάδες της πόλης μας Φωκικό και Ακαδημία 94΄.
Τιμήθηκαν κατά σειρά: Ο Σ.Δ.Π. Φωκίδας στο πρόσωπο του Αρχιδιαιτητή Γιώργου Ρήγα για τη προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, η εταιρία ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟ στο πρόσωπο του Διευθυντή Λουκά Γιάννη για τη βοήθεια του στον Αμφισσαϊκό για όλα αυτά τα χρόνια, ο Ευθύμιος Μαλαγράκης σαν συνιδρυτής του Αμφισσαϊκού, ο Φωκικός και η Ακαδημία 94΄για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση στα πρόσωπα του Ηλία Τσίγκα και Γιάννη Μαρκοδήμου αντίστοιχα και τέλος οι ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το Κύπελλο Φωκίδας για τον Αμφισσαϊκό το 2012.
Παράλληλα με αυτές τις εκδηλώσεις στο χώρο των αποδυτηρίων ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτλων Αγ. Ανάργυροι με επικεφαλής το Δημήτρη Κωνσταντίνου έκανε εγγραφές Δωρητών Μυελού των Οστών με πολύ μεγάλη ανταπόκριση από ποδοσφαιριστές, Διαιτητές και παράγοντες.
Στο τέλος Αμφισσαϊκός και Φωκικός έπαιξαν φιλικό παιχνίδι με το Φωκικό να επικρατεί τελικά με σκορ 3-0.
Ο Αμφισσαϊκός ευχαριστεί θερμά όλους όσους βρέθηκαν τη Τετάρτη στο γήπεδο και προσέφεραν χρήματα για τη στήριξη των ειδικών Σχολείων της Άμφισσας, τις ομάδες του Φωκικού και της Ακαδημίας 94΄ για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Φωκίδας και τους Διαιτητές του συνδέσμου Φωκίδας που παρεβρέθησαν και διαιτήτευσαν δωρεάν τα παιχνίδια και το Σύλλογο Αγ. Ανάργυροι για το σημαντικό έργο που επιτελεί.

alt
alt
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt
Οι πλακέτες και τα μετάλλια για τους βραβευθέντες.

altΘωμάς Αναγνωστόπουλος και Φάνης Αγγέλου.

altΟ επι σειρά ετών πρόεδρος του Αμφισσαϊκού Γιάννης Αναγνωστόπουλος απονέμει τη πλακέτα στον Αρχιδιαιτητή του Σ.Δ.Π.Φ. Γιώργο Ρήγα.

alt
Ο προπονητής του Αμφισσαϊκού Φάνης Αγγέλου απονέμει τη πλακέτα στον εκπρόσωπο της εταιρίας ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟ κ. Τριψάνα.

altΦίλοι κουμπάροι και συνιδρυτές του Αμφισσαϊκού το καλοκαίρι του 2006 ο Θωμάς Αναγνωστόπουλος με το Θύμιο Μαλαγράκη.

alt
Ο εκπρόσωπος της Ακαδημίας 94΄ Γιάννης Μαρκοδήμος παραλαμβάνει το βραβείο απο τον εκπρόσωπο της Αντιπεριφέρειας κ. Ευστάθιο Κάππο.

alt
Ο πρόεδρος του Φωκικού Ηλίας Τσίγκας παραλαμβάνει το βραβείο από την εκπρόσωπο και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Φωκίδας κ. Χριστίνα Φωστιέρη.

alt
Ο Αντιδήμαρχος του Δ. Δελφών κ. Άρης Αγγελόπουλος βραβεύει τους ποδοσφαιριστές του Αμφισσαϊκού για το Κύπελλο του 2012.

alt
Αναμνηστική φωτογραφία των ποδοσφαιριστών του Αμφισσαϊκού που αγωνίσθηκαν στο τελικό του 2012.

alt
Το διαιτητικό τρίο Στέλιος Καραγιάννης-Γιώργος Ρήγας-Κώστας Μπούνος με τους αρχηγούς των ομάδων Κώστα Ιωάννου και Ηλία Παππά. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση