Νίκη με τον Ησαΐα 1-0
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016
altΕπιστροφή στις νίκες για τον Αμφισσαϊκό αφού επικράτησε έστω και δύσκολα του Ησαΐα Δεσφίνας με 1-0 με γκολ του Παπαγεωργίου στο 82΄ του παιχνιδιού. Με αυτή τη νίκη ο Αμφισσαϊκός αναρριχήθηκε στην βαθμολογία και ανέβηκε ψυχολογικά για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με το Διαγόρα στο Πολύδροσο.
Ο Α μφισσαϊκός με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή του δυσκολέυτηκε αρκετ'α να πιάσει ρυθμό στο παιχνίδι και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μη μπορεί να μπει με αξιώσεις στη περιοχή του Ησαΐα. Σε αυτό συνετέλλεσαι και η μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων που είχαν κλείσει όλους τους χώρους στην άμυνά του. Έτσι το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις και το σκορ έμεινε στο 0-0.
Το 2ο ημίχρονο ήταν ασύγκριτα πιο συναρπαστικό, αφού ο Αμφισσαϊκός μπήκε πιο δυνατά και έκλεισε στη περιοχή του τον Ησαΐα αλλά χωρίς να μπορεί να βρει τρόπους διάσπασης της άμυνας. Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν και 2 δοκάρια καρδιοχτυπιώντας τους γηπεδούχους. Τελικά τη λύση την έδωσε ο Παπαγεωργίου στο 82΄ με σουτ κάνοντας το 1-0 σκορ με το οποίο τελείωσε και το παιχνίδι.

ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ(Φάνης Αγγέλου) Κρικέτος, Καραηλιάς(52΄Φαρίτσι), Ξεπλάτης, Σταματέλος, Παππάς, Τσάφος, Παπαγεωργίου, Τσολάκου(68΄Πάππος), Φουσέκης, Στύλλος(57΄Φαρούκου), Σεγδίτσας.
ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ: Σακελλαρίου, Βαρκούτας, Παπαδημητρίου, Τζαφέρης, Ξηρός, Κούτουλας, Καλιακούδας, Κούκος, Μαναίος, Λεοντίου, Κουβέλης.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ:
alt

alt
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση