Δεν υπήρχε... πουθενά και ήττα με 3-1.
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016
altΝομίζοντας ότι θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα με αντίπαλο την Ακαδημία Ιτέας κατέβηκε ο Αμφισσαϊκός στο γήπεδο και το πλήρσε με το χειρότερο τρόπο αφού μόλις στο 7΄ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 μετά τα τραγικά λάθη στην άμυνα του. Δικαιολογία δε μπορεί να αποτελεί η απουσία αρκετών βασικών αμυντικών του μιας και αυτοί που αγωνίστηκαν θεωρούνται τουλάχιστον ισάξιοι.
Απο κει και πέρα ο Αμφισσαϊκός ανέλαβε τη πρωτοβουλία των κινήσεων έκλεισε τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο αλλά εις μάτιν μιας και οι επιθετικοί του έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν με αποτέλεσμα το 10 ημίχρονο να ληξει με 2-0 υπερ της Ακαδημίας Ιτέας.
Στο 20 ημίχρονο συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό, με τον Αμφισσαϊκό να πιέζει και την Ακαδημία με φαρμακερές αντεπιθέσεις να δείχνει ότι θα σημειώσει και άλλο γκολ. Αυτό έγινε στο 65΄ μετά απο τραγικό λάθος του Κρικέτου με το δείκτη του σκορ να γράφει 3-0. Το μόνο που κατόρθωσε ο Αμφισσαϊκός ήταν να μειώσει με το Παπαγεωργίου στο 81΄ σε 3-1.

Ακαδημία Ιτέας(Γ. Λύτρας) Μπίτης, Πετσάβας, Ζίγκος, Μαρδάκης, Τσακίρης, Καρανάσος, Καζίμι, Τόνι, Βήχος, Κατσαϊτης, Μούκας.

ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ(Φάνης Αγγέλου) Κρικέτος, Φαρίτσι, Καραηλιάς(46΄ Κόκκινος), Σταματέλος, Τσάφος, Τσολάκου, Παπαγεωργίου, Στύλος, Φουσέκης(50΄ Σεγδίτσας), Πολυζωγόπουλος, Μαργώνης.

alt
Ο σκόρερ του τέρματος του Αμφισσαϊκού Κώστας Παπαγεωργίου.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ
alt
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση