Έκανε το πρώτο βήμα ο Αμφισσαϊκός (0-1) τον Ησαϊα.
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016
altΤο πρώτο βήμα έκανε χθες ο Αμφισσαϊκός στη Δεσφίνα νικώντας τον Ησαϊα με 0-1 προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλου στη Φωκίδα. Βέβαια εκκρεμεί και ο επαναληπτικός το ερχόμενο Σάββατο στο Χρισσό καθώς το σκορ αφήνει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς. Πάντως το τελικό αποτέλεσμα αδικεί μερικώς τον Αμφισσαϊκό αφού είχε κλασικές ευκαιρίες να το διευρύνει και μη ξεχνάμε ότι έπαιξε σχεδόν ένα ημ'ιχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής που είχε στο 50΄ ο Παπαγεωργίου.
Ο Αμφισσαϊκός είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Ησαϊας πότε με μαζική άμυνα πότε η αστοχία των ποδοσφαιριστών του Αμφισσαϊκού δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να σημειώσουν και άλλα τέρματα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 27΄ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο 15χρονος Λεωνίδας Σεγδίτσας (εκ των κορυφαίων του αγώνα) και εκτέλεσε ο Πολυζωγόπουλος.
Συμπερασματικά να αναφέρουμε ότι οι πολλές ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών του Αμφισσαϊκού για διάφορους λόγους αποτέλεσαν εμπόδιο χθές στη Δεσφίνα για καλύτερη εμφάνιση και μεγαλύτερο σκορ ενόψει της ρεβάνς.
ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ: Κρικέτος, Σταματέλος, Faricciι, Τσάρας(63΄Καριαμπάς), Παππάς, Τσάφος, Σεγδίτσας, Collaku(89΄Καραηλιάς), Μαργώνης(63΄Στύλος), Πολυζωγόπουλος, Παπαγεωργίου.
 Ησαϊας: Σακελλαρίου, Π.Παρασκευάς, Καλύβας, Κούκος, Ξηρός, Χ.Παρασκευάς, Βαρκούτας, Σαμουήλ, Τζαφέρης, Λεοντίου, Παπαδημητρίου.
alt
Η ομάδα του Αμφισσαϊκού στο παιχνίδι Κυπέλου με τον Ησαϊα.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ:
alt

alt

alt

alt

alt
alt
alt

alt
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση