Φωκικός - ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 3-0
Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016
altΣτο σοβαρότερο τεστ από όλα τα οποία έδωσε μέχρι τώρα ο Αμφισσαϊκός δε μπόρεσε να αντισταθεί για αρκετό χρονικό διάστημα στο παιχνίδι που έδωσε με το Φωκικό και ηττήθηκε με σκορ 3-0. Παιχνίδι που χρησίμευσε για να βγούν πολύτιμα συμπεράσματα από το προπονητή του Αμφισσαϊκού Φάνη Αγγέλου προκειμένου να διορθώσει κάποιες αδυναμίες και να επενδύσει στα πλεονεκτήματα που κατά διαστήματα έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Αμφισσαϊκού. Άλλωστε την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις με εκτός έδρας αγώνα στη Δεσφίνα για το Κύπελο.
Στο απογευματινό παιχνίδι ο Αμφισσαϊκός είχε δύο καλά διαστήματα, το ένα από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το πρώτο 20λεπτο που μπόρεσε να κρατήσει αρκετά καλά στην άμυνα τους επιθετικούς του Φωκικού και με ξαφνικές αντεπιθέσεις δημιούργησε και κάποιες φάσεις. Το δεύτερο καλό κομμάτι του παιχνιδιού του το δημιούργησε μετά από το 75΄ όταν και οι παίκτες του Φωκικού κουράστηκαν και έγιναν κάποιες αλλαγές με αποτέλεσμα ο Αμφισσαϊκός να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και να δημιουργήσει δύο αξιόλογες ευκαιρίες στο τέρμα του Φωκικού.
Συμπερασματικά να αναφέρουμε ότι η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του Φωκικού καθώς και το βάρος της φανέλας ήταν αυτά που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ 3-0.

Φωκικός:(Αχιλλέας Μανέτας) Ζωμένος, Σίμος,Σελίμ, Ιωάννου, Κοτσάϊ, Κουβέλης, Βιτάλι, Ταμπάκης, Μεγάλος, Θανασέλλης, Γεωργάτζε.
ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ:(Φάνης Αγγέλου) Αμπούρας, Σταματέλος, Ξεπλάτης, Τερλίγκας, Παππάς, Τσάφος, Τσολάκος, Κόκκινος, Πολυζωγόπουλος, Παπαγεωργίου, Μαργώνης. Έπαιξαν ακόμη οι: Σεγδίτσας, Καραηλιάς, Κεφαλάς, Πολίτης, Τσάραςι  

alt
Η ομάδα του Φωκικού στο φιλικό παιχνίδι με τον Αμφισσαϊκό.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση