ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ - Α.Σ.Κ. ΝΗΣΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2-1
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016
altΣε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι από πλευράς ποιότητας και φάσεων σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Χρισσού ο Αμφισσαϊκός επικράτησε με σκορ 2-1 της πολύ καλής ομάδας Α.Σ.Κ. Πειραιώς και Νήσων. Παιχνίδι που οργανώθηκε μεταξύ των δύο σωματείων αφού ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Γιάννης Κολλίρης  είναι γνώριμος στα ποδοσρφαιρικά στέκια της περιοχής, αλλά και 3 ποδοσφαιριστές της Πειραιώτικης ομάδας κατάγονται από τη περιοχή(Κορομπίλης-Λιάκος-Γκρούμιτς) με το τελευταίο πριν 2 χρόνια να αποτελεί το βασικό τερματοφύλακα του Αμφισσαϊκού.
Όσον αφορά το παιχνίδι καθαρά αγωνιστικά η Α.Σ.Κ. Πειρ-Νησων είχε την υπεροχή στο Α΄ ημίχρονο όπου και κατάφερε να προηγηθεί, στο Β΄ όμως ημίχρονο ο γηπεδούχος Αμφισσαϊκός ανέβασε την απόδοση του και με 2 γκολ των Κόκκινου και Πολυζωγόπουλου επικράτησε με σκορ 2-1.
ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ(Φάνης Αγγέλου) Αλμπούρας, Σταματέλος, Ξεπλάτης, Τσάρας, Παππάς, Τσάφος, Τσολάκου, Κόκκινος. Παπαγεωργίου, Πολυζωγόπουλος, Φουσέκης. Έπαιξαν ακόμη οι: Σεγδίτσας, Μαργώνης, Τερλίγκας Π, Τερλίγκας Γ, Κεφαλάς, Πολίτης, Καραηλιάς, Μπίτσα, Σορώκος.
Α.Σ.Κ. Πειραιώς-Νήσων(Γιάννης Κολλίρης): Γκρούμιτς, Αλιάϊ, Δοκιανάκης, Τσάτσης, Τρικαμήνας, Λιάκος, Κορομπίλης, Παντελάτος, Μεχμέτι, Ιωακειμίδης, Καλάϊ. έπαιξαν ακόμη οι: Κουϊμτζής, Τσακουμάγκος, Ρέθη, Κουτσουράκης, Γαλάνης, Καραμπάσης, Μουσκάϊ, Καρκασίνας,Τσάβαρης.

alt
Ο Αμφισσαϊκός έτσι όπως ξεκίνησε τον αγώνα.

alt
Η εντεκάδα της ομάδας του Α.Σ.Κ. Πειραιώς - Νήσων.

alt
Ο τεχνικός διευθυντής του Αμφισσαϊκού Θωμάς Αναγνωστόπουλος με το Γιάννη Γκρούμιτς

alt
ο Προπονητής του Αμφισσαϊκού Φάνης Αγγέλου με το Γιάννη Γκρούμιτς.

alt

alt
Ο Γιάννης Γκρούμιτς ανάμεσα στο πρώην και στο νυν προπονητή του.

alt
Η ομάδα του Αμφισσαϊκού.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση