Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου η πρώτη του Αμφισσαϊκού.
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016
altΓια τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του Αμφισσαϊκού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο γήπεδο της ΕΠΣ Φωκίδας. Μια χρονιά με σημαντικές αλλαγές τόσο στο αγωνιστικό επίπεδο όσο και στο διοικητικό κομμάτι, μιας και μετά από πολλά χρόνια ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Θωμάς Αναγνωστόπουλος αποχωρεί από το πάγκο και τη θέση του αναλαμβάνει ο Φάνης Αγγέλου.
altΟ Θ. Αναγνωστόπουλος αναλαμβάνει να τρέξει τα θέματα της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο, ζητήματα που που έχουν να κάνουν με την καλύτερη οργάνωση της ομάδας και την ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου.
altΟ δε προπονητής του Αμφισσαϊκου Φάνης Αγγέλου αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να δημιουργήσει τον Αμφισσαϊκό της επόμενης γενιάς, αφού φέτος αναμένεται το ρόστερ της ομάδας να αποτελείται από πολλούς νεαρούς ντόπιους ποδοσφαιριστές που μαζί με τους παλιούς  της ομάδας θα δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.
Το ευχάριστο για την ομάδα ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους σχεδόν όλοι οι περσινοί παίκτες εξαιρουμένων των ξένων οι οποίοι αποχώρησαν. Παππάς, Σταματέλος, Πολυζωγόπουλος, Ταμπάκης, Τσάφος, Αλμπούρας, Κρικέτος, Μαριαννάκης, Ξεπλάτης(ο τελευταίος θα αναλάβει και βοηθός προπονητή) θα δώσουν το παρόν και φέτος, μαζί με τους πιτσιρικάδες Τερλίγκα, Φαρίτσι Φουσέκη, Κακκανά, Σεγδίτσα, Φαρούκου και Μπίτσα. Παράλληλα 7-8 ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2002 αναμένεται να συμπληρώσουν το ρόστερ του Αμφισσαϊκού προβιβαζόμενοι από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Στο μεταγραφικό κομμάτι ποδοσφαιριστές του Αμφισσαϊκού θα πρέπει να θεωρούνται και οι Π. Σκούτας, Αρ, Κόκκινος, Ηλ. Τσάρας, χωρίς να έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ.
altΑπό την ομάδα μάλλον θα αποχωρήσει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έδωσε πάρα πολλά τα 4 χρόνια που αγωνίστηκε, ο Λάζαρος Μαστρογιάννης για προσωπικούς λόγους και ο Αμφισσαϊκός τον ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη προσφορά του.
Τέλος να σημειωθεί ότι φέτος το Σεπτέμβριο ο ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ συμπληρώνει 10 χρόνια από την ίδρυση του, γεγονός που θα εορτασθεί με βραβεύσεις και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε φιλικό παιχνίδι που έχει κλειστεί με σωματείο μεγαλύτερης κατηγορίας.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση