Έμεινε στο Χ ο Αμφισσαϊκός
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016
altΔε τα κατάφερε ο Αμφισσαϊκός να κάνει το 2 στα 2 με τον Απόλλωνα Ευπαλίου και έμεινε στο 1-1, σκορ μάλιστα που διαμορφώθηκε για τον Αμφισσαϊκό στο 86΄ Οι ποδοσφαιριστές του Αμφισσαϊκού μπήκαν αγχωμένοι και τρακαρισμένοι στο παιχνίδι και από την αρχή δε μπόρεσαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα με μαζική άμυνα και ξαφνικές αντεπιθέσεις φάνηκαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα στο 43΄ και μετά από απανωτά λάθη των αμυντικών του Αμφισσαϊκού ευτύχησαν να προηγηθούν με 0-1 παγώνοντας το Δημ. Στάδιο Άμφισσας.
Στο 2ο ημίχρονο ο Αμφισσαϊκός με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε από το 46΄ να κλείσει τους φιλοξενούμενους στα καρέ και με συνεχείς επιθέσεις να ισοφαρίσει. Τελικά αυτό έγινε στο 86΄ με τον Μαστρογιάννη αλλά από κει και πέρα άλλο γκολ δεν ήρθε με συνέπεια το ματς να τελειώσει 1-1.

ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ(Αναγνωστόπουλος) Κρικέτος, Γιαννακόπουλος, Ξεπλάτης(85΄Τερλίγκας), Παππάς, Κουβέλης. Chimodzi, Ταμπάκης, Τσάφος(70΄Μαστρογιάννης), Μεγάλος, Da silva(61΄Πολυζωγόπουλος), Rivellino.

Απόλλων Ευπ
(Ζέρβας) Αποστολόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Βλαχογιάννης, Αναστασόπουλος, Κοντός, Φλέγγας, Αθανασόπουλος, Ζεκα, Φλέγγας, Φλέγγας, Κωνσταντίνου.

alt

alt
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση