ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ - Κρισσαίος 3-1
Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015
altΣυνέχισε με νίκη και αυτή την αγωνιστική ο Αμφισσαϊκός, αυτή τη φορά με αντίπαλο το Κρισσαίο επικρατώντας με σκορ 3-1. Αυτή η αγωνιστική ήταν η τελευταία του Α΄γύρου και έτσι βγήκαν συμπεράσματα για τον Αμφισσαϊκό και που μπορεί να φτάσει για φέτος. Πάντως το σίγουρο είναι οτι ο Αμφισσαϊκός είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τις προηγούμενες χρονιές και με τις κατάλληλες προσθήκες μπορεί να συνεχίσει με αξιώσεις στα play-off.
Για το παιχνίδι να πούμε οτι το 1ο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στον Αμφισσαϊκό, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση με αποτέλεσμα να πάει στο ημίχρονο με σκορ 2-0 με γκολ του Ταμπάκη και του Μεγάλου στο 14΄ και στο 21΄αντίστοιχα.
Στο 2ο ημίχρονο ο Αμφισσαϊκός μπήκε και πάλι δυνατά και πάλι με το Μεγάλο στο 60΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Από κει και μετά λίγο η χαλάρωση-λίγο οι αλλαγές που έγιναν έδωσαν το δικαίωμα στο Κρισσαίο να βγει μπροστά και να μειώσει στο 75΄ σε 3-1.

ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ(Αναγνωστόπουλος): Αλμπούρας, Τσιπούρας(70΄Σταματέλος), Ξεπλάτης, Κατσαϊτης, Παππάς, Μαστρογιάννης(79΄Γ,Τερλίγκας), Ταμπάκης, Μεγάλος, Καραλλίου, Πολυζωγόπουλος(61΄Στύλος), Καριαμπάς.
Κρισσαίος(Κ. Ιωάννου): Ζωμένος, Μαρδάκης, Cura, Ιωάννου, Σούφρας, Πέτσας, Σαρδάνης, Αλολάρι, Πιστόλας, Κωνσταντόπουλος, Ντίνος.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ
alt
alt
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση