Αλλάζει.... σελίδα ο ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ
Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015

altΑλλαγή σελίδας για τη πορεία του Αμφισσαϊκού από εδώ και στο εξής, μιας και σε συνάντηση που είχαν οι υπεύθυνοι του σωματείου στην Αθήνα Θωμάς Αναγνωστόπουλος και Φάνης Αγγέλου με το γνωστό επιχειρηματία και μάνατζερ Βασίλη Καλατζή συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών, με ορίζοντα όχι μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά με μακροπρόθεσμα σχέδια.Σε πρώτη φάση ο κ. Καλατζής και οι συνεργάτες του θα προβούν σε κινήσεις ενίσχυσης του Αμφισσαϊκού το προσεχή Ιανουάριο, αλλάζοντας έτσι τις αρχικές προσδοκίες του Αμφισσαϊκού, προς υψηλότερους στόχους.Μάλιστα ο Βασίλης Καλατζής ο οποίος θα επισκεφθεί και την Άμφισσα στα μέσα Δεκεμβρίου - για να δει από κοντά την ομάδα -  δεν απέκλεισε το γεγονός να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στα διοικητικά του Αμφισσαϊκού.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση που έγινε στην Αθήνα, τέθηκε επί τάπητος η μεταγραφική ενίσχυση και αποφασίστηκε η ενίσχυση σε 4-5 θέσεις στην ενδεκάδα του Αμφισσαϊκού από ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους. Επίσης στις άμεσες προτεραιότητες  του κ. Καλατζή θα είναι και συναντήσεις με ανθρώπους της ΕΠΣ Φωκίδας και όχι μόνο.

 Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Καλατζή στην Ώρα της Φωκίδας σχετικά με την ενασχόληση του με τον Αμφισσαϊκό.

 ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Καλατζή πως και αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τον Αμφισσαϊκό, αφού μένετε και δραστηριοποιήστε στην Αθήνα, έχετε ξανάρθει στη περιοχή μας?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Έχω έρθει στην Άμφισσα αρκετές φορές να δω το Φωκικό όταν αγωνιζόταν στη Β΄Εθνική, αλλά η γνωριμία με τα παιδιά από τον Αμφισσαϊκό έγινε μέσω του κοινού μας φίλου Ηλία Σορώκου, ο οποίος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη προσπάθεια που γίνεται από τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια και τους στόχους που έχουν για την ομάδα. Όλο αυτό το καιρό αλλά και από τις συναντήσεις που κάναμε διαπίστωσα ότι ο Αμφισσαϊκός είναι πολύ οργανωμένο σωματείο για τα δεδομένα της περιοχής με ντόπιους ποδοσφαιριστές, με αξιόλογες ακαδημίες ποδοσφαίρου και το κυριότερο έχει όραμα και στόχους για την ομάδα. Αυτά και μόνο τα πράγματα με ώθησαν να βοηθήσω, αφού και εγώ της ίδιας άποψης είμαι.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στα άμεσα σχέδια όπως έγινε γνωστό είναι η μεταγραφική ενίσχυση του Αμφισσαίκού έτσι ώστε να δυναμώσει περισσότερο και να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στη Φωκίδα. Θα μας πείτε περισσότερα για τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με 4-5 ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Μάλιστα σε συνεννόηση με το προπονητή έχει γίνει συζήτηση για ποιες θέσεις μιλάμε και αρχές Δεκεμβρίου θα γίνουν βολιδοσκοπήσεις σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Καλατζή η παρουσία σας στον Αμφισσαϊκό αφορά τη φετινή περίοδο και μόνο ή θα παραμείνετε και μετά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι μεγάλη μου χαρά πιστέψτε με να βοηθάω ομάδες με αυτά τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει ο Αμφισσαϊκός, ομάδες που έχουν όνειρα και στόχους για τη πρόοδο του ποδοσφαίρου. Θέλω να σας επισημάνω ότι η στήριξή μας στον Αμφισσαϊκό δεν αφορά μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά και τις επόμενες χρονιές με σκοπό την βελτίωση της ομάδας, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.

ΩΡΑ της ΦΩΚΙΔΑΣ: Κύριε Καλατζή σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση