Ολυμπιακός Κίρρας - ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 0-2
Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015
altΣ ένα παιχνίδι με πολλές και καλές φάσεις ο Αμφισσαϊκός πέρασε και από την έδρα του Ολυμπιακού Κίρρας με σκορ 0-2 συνεχίζοντας την πορεία του προς τα play-off του πρωταθλήματος. Η νίκη αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία λόγω και της αποβολής που είχε η ομάδα του Αμφισσαϊκού στο 75΄(δεύτερη κίτρινη) με το Τσάφο, αναγκαζόμενη να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο.
Μετά από ένα άκαρπο 'οσον αφορά τα γκολ,  ημίχρονο στην επανάληψη οι Αμφισσείς βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με το Καραλλίου στο 51΄ και το Μεγάλο στο 60΄. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από τους ποδοσφαιριστές του Αμφισσαϊκού για μεγαλύτερο σκορ αλλά βρέθηκαν σε πολλή άσχημη ημέρα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του Αντρέα Κατσαϊτη στον Αμφισσαϊκό και η ελπιδοφόρα εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Ολυμπιακός Κίρρας(Καρανάσος): Μικέλης, Καρδαράς, Γουβός,Αούσι, Ελμακλής, Μανέτας, Ζατσελάρι, Γκούλτας, Ζιάκας, Καστανόπουλος, Καλλίας.
ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ(Αναγνωστόπουλος): Αλμπούρας, Μανέτας(60΄Ταμπάκης), Ξεπλάτης(45΄Τσιπούρας), Κατσαϊτης, Παππάς, Μαστρογιάννης, Καραλλίου, Τσάφος, Μεγάλος, Πολυζωγόπουλος, Καριαμπάς(75΄Στύλος).

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ
alt
alt
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση