Μεγάλη επιτυχία το «καμπ» της Ακαδημίας του ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΥ
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

altΜε ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Τετάρτη που μας πέρασε το τριήμερο καμπ των Ακαδημιών του Αμφισσαϊκού, παρουσία του SCOUTER της ARSENAL στη Νοτιοανατολική Ευρώπη κ. Λάκη Παπαϊωάννου. Η επίσκεψή του ήταν στα πλαίσια της ανίχνευσης ποδοσφαιρικών ταλέντων για την ELITE Ακαδημία της ARSENAL στην Ελλάδα και ειδικά για τους γεννηθέντες το 2001. Είναι χαρακτηριστικό οτι και τις τρεις ημέρες που διήρκεσε το καμπ ο κ. Παπαιωάννου ήταν παρών σε όλα τα τμήματα, αφού οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν πάνω στο πλάνο και στη φιλοσοφία των  Ακαδημιών της ARSENAL .

Περιττό να ειπωθεί οτι η συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν νέα μυστικά και ασκήσεις του ποδοσφαίρου. Μάλιστα τη Τετάρτη, στο προπονητικό πρόγραμμα συμμετείχαν και παιδιά από άλλες ακαδημίες της περιοχής, με τη παρουσία πολλών γονιών στις κερκίδες του Α.Κ . της ΕΠΣ Φωκίδας.

Τέλος ο Αμφισσαϊκός 2006 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Ε.Π.Σ. Φωκίδας για τη παραχώρηση του γηπέδου, προκειμένου να διεξαχθεί το καμπ.

alt


alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

Σχόλια 

 
+3 #1 goneas 23-11-2012 07:33
Mpravo ston amfissaiko gia autes tis protovoulies. sinexiste etsi. Sas efxaristoume
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση