Έναρξη για την Ακαδημία του ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΥ
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013
Ο Αγιασμός της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αμφισσαϊκού για τη περίοδο 2013-14

Αρχές του Σεπτέμβρη η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αμφισσαϊκού επανήλθε στις αγωνιστηκές δραστηριότητες, συνεχίζοντας για μια ακόμη χρονιά στην προετοιμασία για την ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων.
Ειδικά για τη περίοδο 2013-14 η προσέλευση νεαρών ποδοσφαιριστών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αμφισσαϊκού αριθμεί 80 και πλέον αθλητές.
alt


alt


Καλοκαιρινές διακοπές για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αμφισσαϊκού


altΟλοκληρώθηκαν για εφέτος οι υποχρεώσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αμφισσαϊκού με εκδρομή όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών στη Γραβιά για φιλικά παιχνίδια με την ακαδημία ποδοσφαίρου των Καλυβίων Λαμίας.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 συναντήθηκαν στο κτήμα Κλέτσα στη Γραβιά οι δύο ακαδημίες ποδοσφαίρου για να δώσουν φιλικά παιχνίδια και έτσι με αυτό το τρόπο να κλείσει η φετινή αγωνιστική χρονιά.
Πάνω από 45 παιδιά της ακαδημίας του Αμφισσαϊκού έδωσαν το παρών με αρκετούς γονείς να βρίσκονται κοντά και στο πολύ ωραίο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα που διέθετε το κτήμα Κλέτσα έγιναν ανεπανάληπτα παιχνίδια των πιτσιρικάδων. Έτσι με αυτό το τρόπο έκλεισε για φέτος η αγωνιστική σεζόν και όλοι μαζί ποδοσφαιριστές, προπονητές και γονείς έδωσαν ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με όρεξη για πιο πολύ δουλειά.
alt

alt

alt

alt

alt

alt
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση